Marketing, Sales & Sourcing

Global Account Management Summit

Teamwork in the Digital Age

Programmbeschreibung

This year, Competence Centre for Global Account Management (CGAM) celebrates its fifth anniversary on September 22nd 2017. The motto is “Teamwork in the Digital Age”. Speakers will include Procter & Gamble, Salesforce and a former leader of the Swiss Air Force’s aerobatics team Patrouille Suisse. Under the Download-Section you'll find the detailed agenda of the Global Account Management Summit.

CGAM was founded to strengthen the Research Institute for International Management‘s outreach to the global business and academic community.
Our mission is to shape the future of global customer-supplier collaboration education, research and practice.

Zielgruppe

Anyone who is looking for hands-on knowledge and experience exchange on global customer-supplier relationships. You could be a Head of Key, Strategic, Global or Corporate Account Management, a VP of International Sales, a Key / Strategic / Global Account Manager or a Business Development Director.

1 day
Anzahl ECTS Punkte
Erfahrung
Senior Manager
High Potential
Programmtyp
Conference
free
Durchführungsort
Executive Campus HSG, St.Gallen
Einzelmodul buchbar
Flexibler Einstieg möglich
Programmsprache

Warum HSG?

Mit einer Weiterbildung an der Universität St.Gallen (HSG), einer der führenden Wirtschaftsuniversitäten Europas, schaffen Sie sich die besten Voraussetzungen für Ihre Zukunft. Die HSG ist mehr als ein Lernplatz, sie ist ein Ort der Inspiration, der Sie zum Denken anregt. Sie eignen sich aktuelles Wissen von hoher Praxisrelevanz an und gewinnen wertvolle Erkenntnisse. Dadurch sind Sie in der Lage, einen wichtigen Beitrag zur gesellschaftlichen, wirtschaftlichen und zu Ihrer persönlichen Entwicklung zu leisten. "From insight to impact" ist nicht nur unsere Botschaft, es ist ein Versprechen, an dem wir uns messen lassen.